Vacature Locatiebeheerder m/v

Voor ons nieuw te openen herdenkings- en educatiecentrum op Nationaal Ereveld Loenen zoeken wij op korte termijn een:

LOCATIEBEHEERDER m/v

(0,6 fte)

Het nieuwe herdenkings- en educatiecentrum, met tentoonstellingsruimte en uitvaartaula, is gelegen tussen het Nationaal Ereveld Loenen en de nieuwe Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen.

Als locatiebeheerder beheer en monitor je de dagelijkse gang van zaken in het centrum, onderhoud je contacten met relevante organisaties en netwerken en ben je het eerste aanspreekpunt inzake begrafenissen voor de uitvaartorganisatie. Gastvrijheid zit in je DNA want jij bent het gezicht en aanspreekpunt van de locatie.

Het betreft hier een nog niet eerder ingevulde functie. Dit vraagt zelfstandig kunnen werken en het kunnen tonen van eigen initiatief.

De werkzaamheden in deze parttimefunctie, bestaan o.a. uit:

• Algemene ondersteunende diensten inzake het herdenkings- en educatiecentrum.
  • Het verzorgen van informatie en optreden als gastheer voor bezoekers en scholen.
  • Het onderhouden van contacten inzake uitvaarten.
  • Het technisch op orde houden van het gebouw en het kunnen bedienen van de audiovisuele middelen.
  • Het beheren van de voorraad en verzorgen van de inkoop.

Kennis en vaardigheden:

• MBO+ werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de onderwerpen Tweede Wereldoorlog, militaire missies en veteranen.
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibele instelling; bereid om in het weekend te werken
  • Wonende in de regio Apeldoorn is een pré

Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig die van de Rijksoverheid.

Beloning volgens CAO Rijk schaal 6 (salarispeil januari 2020) maximaal 2.871,26 bruto, bij een 36-urige werkweek, excl. 16,3 procent IKB (vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst met bij wederzijdse tevredenheid een contract voor onbepaalde tijd in dienst van de Oorlogsgravenstichting.

Belangstellenden worden uitgenodigd hun schriftelijke sollicitatie, met Curriculum Vitae, voor 20 augustus 2020 te richten aan:

Oorlogsgravenstichting
T.a.v. mevrouw K.A. Fernhout
Postbus 85981 – 2508 CR  DEN HAAG
of per mail: kafernhout@ogs.nl

Uitgebreide informatie kunt u vinden op oorlogsgravenstichting.nl  en nationaleveteranenbegraafplaatsloenen.nl