Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

bericht van overlijden

Uit het Gereformeerd jongelingsblad; orgaan van den Nederlandschen Bond van Jongelingsvereenigingen op Gereformeerde Grondslag, jrg 53, 1946, no 37, 11-10-1946.

Bron: delpher.nl

Geplaatst door Marcel Ravenhorst op 12 september 2020

Graf Arend de Haan

Protestantse Begraafplaats aan de Parklaan te Bandoeng, op Java, Indonesië. Graf met houten kruis en bloemen van A. de Haan (geboren te Makkum, soldaat 1e kl., overleden 10 juli 1946, omgeving Bandoeng).

Bron: Website Fries Fotoarchief

Geplaatst door dirkvanduijn83@gmail.com op 22 maart 2020

Graf Arend de Haan

Bezoek van o.a. militairen van het Nederlandse leger aan de Protestantse begraafplaats Tjikapoendoeng te Bandoeng met het graf van A. de Haan, soldaat 1e kl. in het Bataljon Friesland (geboren 13 december 1922 te Makkum, overleden 10 juli 1946).

Bron: Website Fries Fotoarchief

Geplaatst door dirkvanduijn83@gmail.com op 22 maart 2020

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen